(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
ZAPEČENÉ PAPRIKY Z MLETÝM VEPŘOVÍM MASEM
Potřebné ingredience
6 červených paprik,600 g mletého vepřového masa,4 stroušky česneku,lžičku petržele,2 lžičky mletého koření na mletý maso,1 lžíče sojové omáčky,1 vejce,sůl,a hrst kukuřičných lupínků,(najemno namačkaných),nechám odležet přes noc v lednici.
Postup přípravy
Prvně si nachystáme šet červených paprik .Odkrojíme vršky tak aby vzvikli kloboučky,pak odstraníme jadřince a dobře opláchneme.Začínáme plnit po okraj masem která jsme si připravili předešlí den.Nakonec papriky uzavřeme kloboučky a připíchnem párátkem a dáme péct do horkovzdušné mísy nebo troubi, kdo nemá může péct normálně.Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.Já jsem je pekla 60 minut na 200 stupnů v horkovzdušné troubě.Kdyby někdo mněl dotaz může se na mě obrátit.
PS: můj vlastní recept
PS: můj vlastní recept
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
karol m
(upraveno)
19. 1. 2010, 14:24
Určitě jsou dobré a to odležení v lednici asi nebude zbytečné. Mám v receptech něco podobného, jen víc omáčky a místo lupínků dávám normálně rýži. Zkusím i takhle!
adnap
(upraveno)
19. 1. 2010, 19:51
@karol m
Je to lepší do druhého dne nechat odležet.Má to pak víraznější chut.Já nezahuštuji sekanou rohlíkama ani strouhankou držím stíhlou líniji,takře ani nesmažím, klasicky jen obaluji maso v lupínkách a peču v horkovzdušné troubě je to zdravější a cítíte se líp a ještě k tomu to víborně chutná.Tak at si pochutnáte. S pozdravem Martina